Vol ambitie samen op weg naar een duurzame toekomst

Geplaatst op 22 juli 2022 door Redactie

STIEBEL ELTRON: Zorgeloos comfort bij je thuis!

STIEBEL ELTRON: al jaren een bekende speler en toonaangevende fabrikant op de markt van de warmtepompen, doorstromers, warm tapwatersystemen, elektrische ruimteverwarming en ventilatiesystemen met warmteterugwinning. Het bedrijf zet fors in op het behoud van onze planeet door een effectieve bijdrage te leveren aan de energietransitie. Investeringen die samen met de inzet van installateurs en andere fabrikanten/leveranciers leiden tot een duurzame toekomst waar het ook voor onze kinderen en kleinkinderen prettig vertoeven is.

Kwalitatief hoogstaande producten en systemen tegen een zeer acceptabele prijs voor meer comfort en, uiteindelijk, compleet van het gas af. Op naar all-electric, indien gewenst gefaseerd met een hybride tussenstap. Er zijn vele mogelijkheden. Niet voor morgen, niet voor overmorgen, maar voor nu. Samen met STIEBEL ELTRON op weg naar duurzame toekomst. STIEBEL ELTRON: dan weet je dat het goed zit!

Stappen

Dennis Blonk, Sales Manager STIEBEL ELTRON: “De vraag naar warmtepompen groeit explosief en het is dan ook niet voor niets dat er de komende jaren bijna 500 miljoen euro wordt geïnvesteerd in de verhoging van de productie van onze fabrieken in Duitsland. Er moeten stappen worden gezet en bij STIEBEL ELTRON begrijpen wij dat heel goed.”

“Op naar all-electric, indien gewenst gefaseerd met een hybride tussenstap.”

De urgentie om van het gas af te gaan wordt, daags na dit gesprek, nog eens onderstreept door de aankondiging van het kabinet dat vanaf 2026 cv-ketels alleen nog vervangen mogen worden door duurzame hybride warmtepompen. De vrijblijvendheid is er nu dus wel echt van af.

Benaderbaar en betrouwbaar

Maar met alleen het produceren van meer warmtepompen zijn we er natuurlijk nog lang niet. Manon Veldkamp, Marketing Manager: “Op heel veel fronten wordt bij ons steeds meer zichtbaar dat het niet alleen om de producten gaat. Je moet een totaalpakket hebben waarbij je de installateur meehelpt, je moet steeds meer als businesspartner optreden en er voor zorgen dat ook die installateur stappen kan maken. Alleen samen kom je verder en dan heb je het in de visie van STIEBEL ELTRON over een fundament met drie belangrijke pijlers: een persoonlijke benadering, kennis van zaken en comfort. Benaderbaar en betrouwbaar: een partner waar je mee vooruit kan.”

Fluitje

Er is overigens nog veel meer waaruit blijkt dat deze fabrikant hard werkt aan het versterken van haar positie. Niet meelopen maar voorop lopen, dat is het devies. We noemen een paar voorbeelden: de onlangs geïntroduceerde website, gericht op de consument. Onder de titel ‘Zorgeloos comfort bij je thuis’ wordt helder uiteengezet wat een warmtepomp is en wat de perfecte warmtepomp voor een consument is. Met een eenvoudig in te vullen tool is dat een fluitje van een cent en heeft de consument een gratis advies. Overigens, niet alleen handig voor de consument, maar ook voor de installateur die zijn klant wil helpen door met de juiste informatie te komen. En met de komende maanden op de site een kans op het winnen van een gratis warmtepomp. Tot en met 1 oktober. Neem eens kijkje op duurzaam-warm.nl

“De vraag naar warmtepompen groeit explosief en het is dan ook niet voor niets dat er de komende jaren bijna 500 miljoen euro wordt geïnvesteerd in de verhoging van de productie van onze fabrieken in Duitsland”

Ander voorbeeld: uitbreiding personeel. Op alle afdelingen zijn er behoorlijk wat medewerkers bijgekomen. Stuk voor stuk enthousiast. Met kennis van zaken en, misschien nog wel belangrijker, gevoel voor mensen. En tot slot: het pand aan de Daviottenweg in Den Bosch is grondig onder handen genomen. Er werd een verhuizing overwogen maar daar is bewust niet voor gekozen. Wel voor een interne renovatie met als uitkomst strakke en functionele ruimtes met veel licht. Met een magazijn, kantoren en een spiksplinternieuwe showroom. Aan de buitenkant ziet u het er waarschijnlijk niet aan af, maar dat hoeft ook niet. Bij STIEBEL ELTRON, nog een echt familiebedrijf, gaat het niet over het uiterlijk, maar over het innerlijk. Niet de buitenkant maar de binnenkant zegt iets, zo niet alles, over de ambitie en het gevoel binnen deze onderneming. Het moet niet gaan over de vorm, het moet gaan over de inhoud.

Tekst: Bob de Jong

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement