Vloerverwarming en -koeling voor elk type woningbouw en utiliteitsproject

Geplaatst op 13 maart 2023 door Redactie

We hebben te maken met druk op de woningmarkt, duurzaam circulair bouwen en de nieuwe eisen waarin mensen werkzaam zijn. Elk project vraagt om maatwerk. Denk aan een toenemend gebruik van flexplekken en kantoren die een flexibel karakter hebben qua indeling. Maar ook aan scholen en zorgcentra waarbij het belang van een gezond binnenklimaat steeds belangrijker wordt. Of distributiecentra met elk hun eigen unieke eisen op het gebied van verwarmen en koelen, die vragen om specifieke oplossingen voor het bereiken van een comfortabel binnenklimaat.

Bespaar je tijd door samen te werken

We begrijpen dat het je duizelt als het gaat om de techniek die hier achter ligt. Of dat het je gewoonweg veel tijd zou schelen als een partner dit volledig uit handen kan nemen. Niet alleen met de producten die toepasbaar zijn op elk project, maar het complete plaatje. Het advies op maat, het tekenwerk, eventueel de engineering en het allerbelangrijkste: het resultaat. Namelijk het realiseren van een gezond een duurzaam leefklimaat voor iedereen.

Hoe kunnen wij elkaar helpen?

WTH bestaat inmiddels 50 jaar en we hebben altijd passende oplossingen geboden in verschillende soorten projecten. We delen onze kennis graag met jou als installateurs om samen altijd een prettig binnenklimaat te kunnen realiseren voor elk gebouwtype. We komen graag met jou in contact hierover. Sta je hiervoor open en wil je meer weten over onze oplossingen? Neem dan een kijkje op onze website!