Vijf specialisten genomineerd voor WKO Duurzaamheid Award 2017

Geplaatst op 20 november 2017 door Redactie

Op 23 november aanstaande reikt het Gebruikersplatform Bodemenergie voor de derde keer de WKO Duurzaamheid Award uit. Deze onderscheiding gaat naar een ervaren eindgebruiker of beheerder van een WKO-systeem die zich met veel liefde inzet voor zijn of haar systeem.

De genomineerden delen hun kennis over hun systeem in presentaties en publicaties, en geven andere eindgebruikers graag ruggensteun. Na een oproep van het gebruikersplatform hebben marktpartijen in totaal 14 kandidaten voorgedragen. De jury heeft de vijf beste eindgebruikers genomineerd voor de prestigieuze titel.

De winnaar van de WKO Duurzaamheid Award 2017 wordt bekend gemaakt tijdens het Nationaal Symposium Gebruikersplatform Bodemenergie in het hoofdkantoor van a.s.r. te Utrecht. Dit jaar zal Jacqueline Cramer, voormalig minister en fervent voorstander van verduurzaming, de prijs uitreiken en de genomineerden daarbij uitgebreid in het zonnetje zetten.

De vijf genomineerden zijn afkomstig van uiteenlopende organisaties en bedrijven. In willekeurige volgorde heeft de jury deze mensen voorgedragen:

• Maurice van der Hoorn, eigenaar van Van der Hoorn Orchideeën
• Fréderique Houben, beheerder van de WKO-systemen bij de Universiteit van Utrecht
• Adri Meijdam, beheerder WKO bij a.s.r. in Utrecht, afd. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
• Els Sonnemans, strategisch energie-adviseur bij het Radboudumc
• Sebastiaan Lagendaal, hoofd Facilitaire Zaken & Veiligheid bij de Hermitage Amsterdam
Behalve de prijsuitreiking zijn er tijdens het symposium diverse presentaties over actuele onderwerpen. Een zo’n onderwerp is het managen van het voorraadbeheer van een WKO-systeem. Daarnaast komen de innovatieve mogelijkheden van regeneratie aan bod, evenals de eerste, spraakmakende praktijkervaringen met de ‘WKO-scan voor optimalisatie’. Deze scan ontwikkelde het Gebruikersplatform Bodemenergie samen met marktpartijen.

Wilt u het Nationaal Symposium Gebruikersplatform Bodemenergie in Utrecht bijwonen, dan kunt u zich nog aanmelden. Ga daarvoor naar de website van het gebruikersplatform. In de Agenda vindt u het complete programma van de dag en een Aanmeld-button. 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement