Vihamij zet nieuwe website/-shop en private label in de spotlight

Geplaatst op 17 augustus 2017 door Redactie

Vihamij Handel BV pakt volgende maand tijdens de Installatie Vakbeurs Hardenberg flink uit. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nieuwe website/-shop. Deze is vanaf heden online. Daarnaast zet Vihamij diverse artikelen van haar private label Gena® flink in de spotlight.

Vihamij speelt vanuit haar netwerk van regionale groothandelsvestigingen goed in op de specifieke wensen en behoeften van de markt. Met kennis van de regio, persoonlijk contact en gedegen advies streeft zij naar een grote betrokkenheid bij haar klanten. Dit is wat Vihamij belangrijk vind! Bij de 37 vestigingen, verspreid over heel Nederland, zijn enorm veel producten direct beschikbaar en kunnen ter plekke worden uitgezocht. Daarnaast zijn zeker 10.000 producten binnen 24 uur uit voorraad leverbaar.
Kortom: lokale kennis en persoonlijk advies in combinatie met de kracht van een landelijk opererende organisatie is wat Vihamij sterk maakt.

Nieuwe website/-shop

Een belangrijk onderdeel van de nieuwe Vihamij website is de webshop. Hier staan zeker 50.000 artikelen op. Via deze webshop kunnen klanten ook online profiteren van de razend snelle leveringen van de voorraadsartikelen. Voor 18.00 uur geplaatste bestellingen kunnen de volgende werkdag vanaf 07.30 uur worden afgehaald bij één van de vestigingen. Bestellingen voor 16.00 uur, kunnen zelfs al de volgende werkdag op een afleveradres naar keuze worden bezorgd. Gemak dient de mens!

“We hebben hard gewerkt aan onze vernieuwde website/–shop”, vertelt Stef Biemans trots (Commercieel Directeur Vihamij). “De Installatie Vakbeurs is het ideale moment om het mooie en effectieve eindresultaat onder de aandacht te brengen. Met deze nieuwe website en zeer toegankelijke webshop komen we nog meer tegemoet aan de wensen van onze klanten. Niet alleen met onze vestigingen, maar nu dus ook online, kunnen we er goed voor zorgen dat we altijd dicht bij onze klanten staan”, vervolgt Stef Biemans.

Private label: Gena

Vihamij zet tijdens de Installatie Vakbeurs een aantal producten van haar private label Gena® in de spotlight. Alle producten onder het Gena® label kunnen worden omschreven als compleet, betaalbaar en voldoen, net als alle andere producten van Vihamij, aan de eisen van kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Het Gena® assortiment is inmiddels flink uitgebreid, van badkamermeubels en inbouwreservoirs tot isolatie en kabelgoten.

“Kortom, voldoende redenen voor een bezoek aan de Vihamij stand (hal 1, stand 152) op de Installatie Vakbeurs Hardenberg”, besluit Stef Biemans.