Vier hallen vol nieuwe producten, technieken en oplossingen

Geplaatst op 11 augustus 2023 door Redactie

Installatie Vakdagen Hardenberg 12 t/m 14 september

Op 12, 13 & 14 september is het weer tijd voor de beste start na de vakantieperiode: Installatie Vakdagen in Evenementenhal Hardenberg. Deze editie staan maar liefst 170+ A-merken, groothandels en challengers uit de installatiebranche voor je klaar, verdeeld over vier volle hallen. Hier ontmoet je experts die je helpen bij complexe vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld een gezond binnenklimaat, duurzame energie en besparingstechnieken en slimme gebouwen.

Compleet aanbod onder één dak

Als professional binnen de installatiebranche weet je als geen ander welke producten het beste bij een project passen, maar soms is het goed om je horizon te verbreden. Op Installatie Vakdagen vind je een compleet aanbod van installatieoplossingen, bij bekende en onbekende aanbieders. Zo doe je inspiratie op door nieuwe technieken te ontdekken en ben je voorbereid op de uitdagingen die de klant bij jou neerlegt. Daarnaast is dit hét moment om een rondje te doen langs al je relaties en up-to-date te blijven over alle ontwikkelingen.

Leren over actuele uitdagingen

Voor de installateur of gebouwbeheerder die graag blijft leren over de nieuwste oplossingen binnen actuele thema’s, zijn er themasessies op het Kennisplein. In samenwerking met kennispartners TVVL, Water Alliance, Platform Binnenklimaattechniek en Techniek Nederland wordt een leerzaam programma opgezet. Wil jij je verdiepen in innovatieve zonne-energie, de laatste oplossingen binnen waterbesparingstechnieken ontdekken of een expert worden in het creëren van een gezond binnenklimaat? Kom dan langs op het Kennisplein en luister, leer en discussieer mee.

Gezellig met collega’s

Al het bovenstaande is natuurlijk het leukste met de mensen die weten waar jij het over hebt: je collega’s! Iedere avond is Installatie Vakdagen tot 21:00 uur geopend, zo kun jij gelijk vanuit het werk een bezoek brengen. Nog niet gegeten? Geen probleem! Op de drie grote food courts staat voor jou een gratis hapje en drankje klaar. Voor diegene die nog even gezellig wil napraten is er deze editie het Tool Café powered by Wera en MG Service, een speciaalbiercafé tussen het gereedschap. Dat is nog eens het nuttige met het aangename combineren.

Registreer je gratis

Via Installatie Totaal kun je met code MP2500 gratis een ticket bestellen voor jou en je collega’s. Ga naar www.installatie-vakdagen.nl, registreer en vul de code in.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement