Vier goede redenen om elektrisch te verwarmen met Zehnder

Geplaatst op 17 oktober 2022 door Redactie

De stijgende gasprijzen raken ieders portemonnee. De overstap van fossiele brandstoffen naar duurzame verwarmingsoplossingen is in een stroomversnelling geraakt. Hoe maak je deze overstap? En waarom is elektrisch verwarmen met de Zehnder Plug-in Radiatoren de ideale oplossing voor jouw projecten?

1. Eenvoudig en snel te installeren

Een Plug-in Radiator van Zehnder is in drie simpele stappen meteen te gebruiken: ophangen, stekker in het stopcontact en verwarmen maar. Super handig bij het renoveren, want zo hoef je de vloer niet open te breken om nieuwe leidingen te leggen. Het enige dat nodig is, is een stopcontact. Je kunt kiezen om de draadloze bediening binnen handbereik te plaatsen. Hiermee stelt je klant eenvoudig een eigen weekprogramma in.

2. Heat on demand

Een Plug-in Radiator maakt in korte tijd de ruimte aangenaam warm. ‘Heat on demand’ noemen we dat. En dat is zeer comfortabel. Bovendien kan met het weekprogramma enkel verwarmd worden op die momenten die gewenst zijn. En staat er toevallig een raam open? Dan zorgt de automatische openraamdetectie ervoor dat het programma wordt onderbroken. Zo wordt geen onnodige energie verbruikt!

3. Groene energie

Een Plug-in Radiator van Zehnder is uitermate geschikt voor duurzame nieuwbouw of renovatie in combinatie met zonnepanelen. In nieuwe woningen zorgt vloerverwarming, voor een comfortabele warmte op de begane grond. In de slaap- studeer- en badkamer zorgt de Plug-in Radiator voor snelle en comfortabele warmte. Zonnepanelen wekken de energie op die nodig is om elektrisch te verwarmen. Dat maakt het tot een duurzame verwarmingsoplossing.

4. Gratis kleur in de badkamer

Zehnder geeft dit najaar voordelig kleur aan de badkamer. Op de elektrische badkamerradiatoren is de kleur namelijk tijdelijk gratis. Van een ingetogen pasteltint tot uitbundig rood of trendy zwart, kies een van de vele aansprekende kleuren uit de nieuwe Zehnder World of Colours en vraag naar de geldende actievoorwaarden.

Naast gemak en energiezuinig, is een elektrische radiator een echte blikvanger. Neem een kijkje op de site en ontdek alle vormen en kleuren van de elektrische designradiatoren van Zehnder.