Vier 100 jaar innovatie met STIEBEL ELTRON op de VSK

Geplaatst op 30 januari 2024 door Redactie

Al een eeuw, sinds 1924, zet STIEBEL ELTRON zich in voor duurzame, all-electric oplossingen in verwarming, ventilatie en warm water. Als familiebedrijf, begonnen door Dr. Theodor Stiebel, heeft STIEBEL ELTRON zich ontwikkeld tot wereldleider op het gebied van warmtepompen, ventilatiesystemen en warm water.

Kennis, comfort en persoonlijk

STIEBEL ELTRON is trots om het 100-jarig bestaan te vieren. De visie van het bedrijf is altijd gericht geweest op het ontwikkelen van producten die energiezuinig, veilig en comfortabel zijn. Dit heeft geresulteerd in baanbrekende innovaties zoals de Plug & Play warmtepompen, die installatiegemak met topkwaliteit combineren.

Ontmoet STIEBEL ELTRON op de VSK

Dit jaar staat de VSK in de Jaarbeurs, van 6 t/m 9 februari, in het teken van 'onze toekomst draait om jou'. En jij bent van harte welkom!

Je krijgt de nieuwste producten te zien van STIEBEL ELTRON en ze vertellen je alles over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hybride en all-electric oplossingen. Ze geven je graag een rondleiding in de Innovation Truck en nemen de tijd om je vragen te beantwoorden. Zo maken ze het jou zo makkelijk mogelijk, want de toekomst draait echt om jou.

Dat is WP Easy | Warmtepompen, Ventilatie en Home Comfort easier than ever.

Lancering nieuwe ventilatiesystemen: de volgende stap in comfortbeleving

Tijdens de VSK introduceren ze de nieuwste ventilatieproducten, lichter, stiller en kostenefficiënt. Met geavanceerde technologie en focus op gebruikersgemak, dragen deze nieuwe producten ook bij aan kostenbesparing, gezondheid en het verhogen van comfort!

Zo zetten ze de traditie van STIEBEL ELTRON voort in het bieden van topkwaliteit en innovatie.

Sluit je aan bij 100 jaar STIEBEL ELTRON op de VSK en ontdek de toekomst van warmtepompen, ventilatie en warm water.