Viega neemt deel aan VSK 2022

Geplaatst op 28 april 2022 door Redactie

Viega Nederland neemt deel aan de 25e editie van de VSK die van dinsdag 17 mei tot en met vrijdag 20 mei a.s. wordt georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht. De beurs wordt gehouden op een moment waarop de installatiebranche volop in beweging is. Nederland verduurzaamt, er wordt in snel tempo gebouwd om aan de woningbouwvraag te voldoen en producenten werken hard aan innovaties die de installateur daarbij ondersteunen. Viega loopt voorop in die ontwikkeling en wil de installateur van A tot Z ontzorgen. Met een breed pakket producten, systemen en oplossingen en decennialange kennis van en ervaring met de installatiebranche.

Prevista en Prevista Challenge

Op de Viega stand staat het Viega team van professionals klaar om vragen van bezoekers te beantwoorden, de nieuwste innovaties te tonen, projecten te bespreken of bij te praten. Eén van de productlijnen die tijdens de VSK veel aandacht zal krijgen is het Prevista voorwandsysteem. Naast presentatie van de verschillende Prevista uitvoeringen, laat Viega de bezoekers op een praktische manier kennismaken met de voordelen en mogelijkheden van het voorwandsysteem. Bij de Prevista Challenge kunnen installateurs dagelijks het voorwandsysteem zelf monteren. Een handige, leerzame en tegelijkertijd spannende ervaring, want wie als snelste het systeem monteert maakt kans op een draadloze JBL speaker.

Drinkwaterspecialist

Als specialist op het gebied van drinkwater presenteert Viega tijdens de installatievakbeurs verschillende oplossingen voor het behoud van de drinkwaterkwaliteit.

Viega perstechniek

Tijdens de VSK 2022 kunnen bezoekers kennis maken met de nieuwste generatie Pressgun persmachines. De nieuwe generatie persmachines omvat de Pressgun 6, Pressgun Picco 6, Pressgun 6 Plus en Pressgun Picco 6 Plus. Deze laatste twee zijn persmachines die met slimme functies naast maximale betrouwbaarheid ook tal van andere belangrijke voordelen bieden. Zo kunnen de persmachines bijvoorbeeld via Bluetooth en de Viega app met een smartphone worden geïndividualiseerd.

Compleet aanbod leidingsystemen

Een bezoek aan de VSK 2022 kan uiteraard niet zonder kennismaking met de Viega leidingsystemen waaronder het koperen Profipress-systeem, het kunststof Viega Smartpress-systeem, het dikwandige Megapress en Megapress S XL-systeem, het bronzen Sanpress-systeem, het roestvaststalen Sanpress Inox en het verzinkt stalen Prestabo-systeem. Alle systemen zijn te verwerken met dezelfde Viega perstechniek en kunnen dan ook moeiteloos met elkaar worden gecombineerd.

Aanmelden voor gratis toegang tot VSK kan eenvoudig via Installatietotaal.