Verwarmingssystemen Trendmonitor 2021 verschenen

Geplaatst op 06 oktober 2021 door Redactie

Marktdata.nl heeft een uitvoerige analyse uitgevoerd van de online oriëntatie en interesse van de Nederlandse consument met betrekking tot verwarmingssystemen en woningverduurzaming. De onderzoeksresultaten zijn gepubliceerd in de nu verschenen Verwarmingssystemen Trendmonitor 2021.

De Verwarmingssystemen Trendmonitor 2021 biedt u inzicht in de online oriëntatie en interesse van de Nederlandse consument met betrekking tot verwarmingssystemen en woningverduurzaming.

Middels een analyse van Google big data over de afgelopen vier jaar (2017 t/m 2020) is de online consideration-fase van de customer journey in beeld gebracht (interesse en afweging). Waar zoekt men naar op het gebied van verwarmingssystemen? Welke trends zijn er in het zoekvolume en
wanneer zoekt men? Naar welke soorten verwarmingssystemen wordt er gezocht? In de analyse is tevens het zoekvolume naar merken en leveranciers in kaart gebracht, van zowel verwarmingssystemen in het algemeen als specifiek van warmtepompen.

De ontwikkelingen en trends worden zowel over de periode 2017-2019 inzichtelijk gemaakt als ook specifiek in het jaar 2020, sinds het uitbreken van de corona pandemie.

Het onderzoeksrapport telt 67 pagina’s op A4-formaat en is in kleurendruk en Nederlandstalig uitgevoerd. Bent u actief in de verwarmingssystemenbranche of bent u op een andere wijze gerelateerd aan klimaatbeheersing dan is het onderzoeksrapport zeker interessant voor u.

Meer informatie over de Zonnepanelen Trendmonitor 2021 vindt u op www.marktdata.nl.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement