Vernieuwde website toont volledige VTE-assortiment met technische omschrijvingen

Geplaatst op 21 maart 2022 door Redactie

Dezelfde vertrouwde VTE-kwaliteit vindt u voortaan in een nieuwe online omgeving waarin al onze producten zichtbaar zijn. Niet alleen het uiterlijk van de website, maar ook de productinformatie en het aanbod van ons assortiment is flink verbeterd. In dit artikel nemen we u mee in de belangrijkste wijzigingen voor u.

Productpagina

Filter door ons complete productaanbod en vindt alle kwaliteitsproducten die u nodig hebt. Ons volledige assortiment aan producten met specificaties zijn nu in één oogopslag zichtbaar.

Technische omschrijvingen

Al onze producten zijn voorzien van technische omschrijvingen waaronder de afmetingen en gewicht. Alle informatie die u wenst te weten is op deze wijze duidelijk en snel op te vragen.

Installatie- en gebruikershandleidingen

Voor nog meer gebruikersgemak zijn onze verdelers voorzien van een handleiding met daarin alle benodigde informatie voor de installatie en ingebruikstelling van onze verdelers. Deze handleidingen zijn nu gemakkelijk te downloaden via de website.

FAQ

Ook de FAQ (oftewel veelgestelde vragen) zijn toegevoegd aan onze website. Hier vindt u antwoorden op vragen over de werking van de vloerwarming zoals :

  • De vloerverwarming wordt niet warm, hoe kan dat?
  • De pomp maakt geluid, waardoor komt dit?
  • Hoe moet ik vloerverwarming ontluchten?

Neem snel een kijkje op onze website www.vte-smartersolutions.com

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement