Vernieuwde ViConnect

Geplaatst op 23 april 2019 door Redactie

De ViConnect is een uniek installatiesysteem van Villeroy & Boch, ‘made in Ger-many’, voor closets, bidets, urinoirs en wastafels. Om de installatie nog makkelijker te maken, is de ViConnect vernieuwd en heeft het diverse nieuwe, slimme functies gekregen. De montage is nu nog eenvoudiger dankzij geïntegreerde verticale steu-nen en zelfblokkerende poten. En er is geen gereedschap nodig om de gepatenteer-de doorstroombegrenzer te gebruiken om de spoeling van de wc eenvoudig bij de stellen.

Eenvoudige, individuele instelling van de spoelstroom

De nieuwe manier van instellen van de spoelstroom is een echte innovatie op de markt. De doorstroombegrenzer is toegankelijk via het serviceluik, zonder dat de onderdelen losgemaakt hoeven te worden. Zo kan ook achteraf nog de spoelstroom aangepast wor-den. Het is mogelijk om het serviceluik aan de boven- of voorkant te plaatsen, afhanke-lijk van de installatie. De ViConnect heeft bovendien één waterreservoir voor alle hoog-tes, waardoor er minder reserve-onderdelen nodig zijn.

Zelfblokkerende poten

De nieuwe zelfblokkerende poten bieden veel integratiemogelijkheden; ze kunnen zowel in lichte stucmuren als in diverse metalen profielen geplaatst worden. De geïntegreerde verticale steunen en de zelfblokkerende poten maken de installatie nog eenvoudiger en maken het mogelijk voor één persoon om eenvoudig en precies de hoogte in te stellen.

4-puntsaanpassing van de uitlaatbocht

De nieuwe 4-puntsverstelling voor de uitlaatbocht biedt meer flexibiliteit bij de monta-ge, waardoor de installateur meer ruimte heeft om het closet aan te sluiten. Een eigen-schap die vooral bij renovaties bijzonder gunstig is.

Stijlvolle bedieningsplaten

Het huidige ViConnect assortiment bevat droog- en natbouwelementen geschikt voor elke bouwsituatie en stijlvolle bedieningsplaten. De platen hebben een elegant en mo-dern design, zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben sfeervolle lichtelemen-ten met energiebesparende LED-technologie. De platen zijn verkrijgbaar in 10 verschil-lende kleuren. Een innovatieve kabeltechnologie zorgt voor een snelle installatie van de bedieningsplaten. Er is keuze uit een vlakke of opliggende inbouw dankzij een speciaal frame. De plaat is bijzonder dun, zelfs met opbouw maar 5 mm.

De twee-knops bedieningsplaat zorgt voor actieve waterbesparing en is daarmee erg duurzaam. Het spoelvolume is standaard ingesteld op 3/6 liter per spoeling met de extra optie om dit te reduceren tot een zuinige 3/4,5 liter.