Vernieuwde productlijn Zwaluw Technische Sprays

Geplaatst op 13 februari 2017 door Redactie

Den Braven heeft recent de productlijn Zwaluw Technische Sprays flink onder handen genomen. Het vernieuwde assortiment omvat in totaal 27 technische sprays ingedeeld in vier categorieën. Stuk voor stuk professionele producten met een bewezen en internationaal erkende kwaliteit. Reinigen, smeren, lijmen, afbijten of ontdooien: voor iedere klus is er een geschikte spray.

Met de vernieuwde Zwaluw® Technische Sprays productlijn biedt Den Braven een zeer compleet assortiment voor de veeleisende professional. Om de keuze te vergemakkelijken zijn de sprays voortaan ingedeeld in vier categorieën: Cleaning, Maintenance, Care en Coating. Deze categorieën zijn eenvoudig herkenbaar aan de kleur van de verpakking.

Het nieuwe assortiment Zwaluw Technische Sprays is ontwikkeld door de eigen R&D-afdeling van Den Braven. Daar wordt continu gewerkt aan de optimale configuratie van iedere spray. Zo zorgt een unieke combinatie van ventiel en spuitkop ervoor dat ieder aerosol-product een optimaal spuitbeeld heeft en effectief kan worden verwerkt, zonder druppels of uitlopers.

Alle sprays worden in eigen beheer geproduceerd door Den Braven Aerosols in Duitsland. Met ruim 30 jaar ervaring in de eigen productie en ontwikkeling van technische sprays voor bouw en industrie staat Den Braven garant voor kwaliteit én innovatie. Hier meer info over de technische sprays.