Vernieuwd: meest complete Zigbee druk/draaidimmer

Geplaatst op 10 februari 2023 door Redactie

De ECO-DIM.07 Zigbee Pro is vernieuwd en is nu de meest complete Zigbee druk/draaidimmer. Zo is het maximale wattage verhoogd en is het nu een RLC dimmer.

Geschikt voor beide dimtechnieken

De eerste nieuwe functie van deze dimmer is dat het nu een RLC dimmer is. Met deze dimmer kunnen nu lampen aangestuurd worden die geschikt zijn voor de dimtechnieken fase afsnijding én fase aansnijding. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de dimtechniek van de lampen.

Ruim aansluitbereik

Ook het aansluitwattage van de ECO-DIM.07 Zigbee Pro is verbeterd. Deze dimmer heeft een minimaal aansluitwattage van 0 watt. Het maximale wattage is verhoogd naar 250 watt. Hiermee kunt u een ruim wattage aan lampen aansluiten op deze Zigbee dimmer.

Eenvoudig aan te sluiten en af te stellen

De ECO-DIM.07 Zigbee Pro is eenvoudig aan te sluiten. De dimmer kan namelijk aangesloten worden met de twee bestaande draden. Hierdoor hoeft u geen nuldraad te trekken. Met de MIN afstelling zorgt u ervoor dat de lampen zo ver als mogelijk terug kunnen dimmen én stabiel branden. Deze MIN afstelling is eenvoudig te bedienen met een potmeter. De automatische MAX zorgt voor stabiel licht in het hoge lichtniveau. Daarnaast is de inbouwdiepte slechts 24,6mm. Hiermee past de dimmer gemakkelijk in elke inbouwdoos.

Bekijk deze vernieuwde Zigbee dimmer nu!