Vernieuwd EcoDim design: nu nóg eenvoudiger installeren door vierkante plaat!

Geplaatst op 09 november 2023 door Redactie

De led dimmers van EcoDim hebben een nieuwe plaat. De rondachtige plaat is vervangen door een vierkante plaat. Dit nieuwe design brengt de nodige voordelen met zich mee t.o.v. het oude design. Zo zijn de EcoDim dimmers nu nóg makkelijker te installeren.

Vierkante plaat

De dimmers zijn nu voorzien van een vierkante plaat. Hierdoor sluiten alle A-merken afdekmateriaal nu nog feillozer aan op de led dimmers. O.a. de merken Busch-Jaeger, Berker, Peha, Gira, Jung, Merten, Kopp en Niko zijn hierdoor nog makkelijker te monteren op de led dimmers.

Streepjes op de plaat

Een ander verschil met de oude plaat, is dat de nieuwe plaat vier streepjes bevat. Bij elk schroefgat is een streepje gemaakt. Deze vier streepjes geven exact het midden van de dimmerplaat aan. Met behulp van deze streepjes kun jij de dimmer gemakkelijk waterpas installeren. Het afdekmateriaal dat je vervolgens op de plaat monteert is hierdoor ook automatisch waterpas.

Verbeterde plaat, dezelfde kwalitatieve led dimmers

Met de vierkante plaat wordt er opnieuw een unieke handigheid toegevoegd aan de EcoDim dimmers. Daarnaast kun je uiteraard nog steeds rekenen op de krachtige specificaties van de dimmers.
Meer weten over de EcoDim dimmers met vierkante plaat? Bekijk deze dimmers nu!