Verlengde Skyline 3000 dakdoorvoer voor geïsoleerde daken

Geplaatst op 12 februari 2018 door Redactie

Kent u dat: een broekstuk dat soms half in het dakbeschot zit geschoven of net niet past doordat het dak zo dik is door alle isolatie? Burgerhout heeft daar nu de oplossing voor. Door de introductie van een verlengde variant van de Skyline 3000 dakdoorvoer heeft u onderdaks ruim 30 cm aan extra lengte. Zo kunt u een stuk efficiënter werken, want u hoeft niet meer aan de slag met verlengstukken. Bekijk hier een filmpje.

Hybalans+ Calculator vernieuwd

Met de uitbreiding van nieuwe componenten zoals dikwandige EPP pijpen, ovalen- en 75 mm rondekanalen is de ontwerpvrijheid in de calculator vergroot. Hiermee heeft u nog meer flexibiliteit in het ontwerp en de montage. Het calculatieprogramma genereert naast het bekende installatieplan een overzichtelijke componentenlijst met alle artikelnummers welke geëxporteerd kunnen worden naar een Microsoft Excel tabel. Bekijk hier een filmpje.

Buitenwandsysteem STAR RVS/PP rookgasafvoer

Het buitenwandsysteem van Burgerhout is de ideale oplossing voor het plaatsen van een rookgasafvoerkanaal voor gesloten HR gaswandketels via de gevel. Bovendien is het buitenwandsysteem eenvoudig te monteren. Het uitgebreide pakket met slimme accessoires helpen u verder met de montage van het systeem. Bekijk hier de brochure.