Verfrissend anders, de douche-wc van TECE

Geplaatst op 11 februari 2020 door Redactie

Betaalbaar en hygiënisch: de douche-wc TECEone. Voor een gunstige prijs krijgt men een elegant design, rimfree toiletpot en ergonomische bril met soft-close functie. Voor eenvoudige installatie en bediening is de techniek bewust minimaal gehouden. Zonder elektra, pomp en elektronica en daardoor betrouwbaar en minder storingsgevoelig.

Verfrissend anders, de douche-wc van TECE

Wat opvalt is het elegante en tijdloze design van zowel de pot als de geïntegreerde bril. De toiletpot komt in een moderne randloze uitvoering waarin zich door de effectieve wijze van spoelen, nauwelijks vuil en bacteriën kunnen ophopen. Deze rand is bovendien goed bereikbaar en dus makkelijker schoon te houden. Bij de vormgeving van de wc-bril stond naast ergonomie, hygiëne centraal. Immers, een glad oppervlak zonder smalle openingen en randen is gemakkelijker te reinigen, omdat vuil minder goed kan hechten. Ook dit draagt bij aan meer hygiëne.

Gewoonweg betrouwbaar

De technologie van de TECEone is minimaal. Dit is bewust gedaan voor een betrouwbare werking en een eenvoudige installatie. De douche-wc werkt intuïtief zonder een complexe afstandsbediening. De temperatuur van het water kan via een draaiknop met een geïntegreerde thermostaat worden ingesteld. Met een tweede knop stelt men de hoeveelheid water in. De TECEone functioneert zonder elektra, pomp of elektronica en is daardoor zeer betrouwbaar en minder storingsgevoelig. Bijkomend voordeel: stroomkosten zijn er niet, omdat de TECEone geen stroom verbruikt.

Bril met soft close functie

De wc-bril met soft-close functie is speciaal ontwikkeld voor de TECEone. De bevestiging van de wc-bril en het deksel is in de toiletpot meegegoten. Verschuivende wc-brillen behoren hiermee voorgoed tot het verleden.

Conclusie

Door de gunstige prijs, het elegante design en de vele voordelen is de TECEone het slimme alternatief voor complexe en dure hightechoplossingen.