Overname AirFan B.V. door Ventilair Group Nederland B.V.

Geplaatst op 01 mei 2018 door Redactie

Met ingang van dinsdag 1 mei 2018 neemt Ventilair Group Nederland B.V. uit Eersel de activiteiten van AirFan B.V. uit Nijverdal over. De bedrijven zullen hun jarenlange ervaring op het gebied van ventilatie gaan bundelen.

Ventilair Group Nederland B.V. is distributeur en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige ventilatieproducten voor woningbouw en utiliteit en al ruim 30 jaar specialist op het gebied van ventilatieoplossingen.

AirFan B.V. is al 25 jaar importeur, exporteur, leverancier en adviseur van ventilatoren en ventilatiesystemen en al geruime tijd één van de grootste klanten van Ventilair Group in Nederland.

De overname van AirFan biedt Ventilair Group een uitbreiding op de huidige weg naar de markt, hetgeen geheel in lijn ligt met de groeistrategie van de organisatie.

Daarnaast beschikt AirFan als distributeur van voornamelijk residentiële ventilatieproducten voor de Nederlandse markt over een aantal exclusieve distributieovereenkomsten. De overname biedt Ventilair Group de mogelijkheid om deze producten aan te bieden aan het bestaande eigen klantenbestand.

De activiteiten van AirFan worden onder de huidige naam voortgezet vanuit de vestiging in Nijverdal. Voormalig eigenaar van AirFan, Rob Brinkman, zal vanaf heden deel uitmaken van het management team.