Vent-Axia Multihome: ventileren hoe en wanneer u het wilt

Geplaatst op 28 september 2022 door Redactie

De Vent-Axia Multihome is een stille en energiezuinige mechanische woonhuisventilator met vier aansluitingen van 125 mm voor het direct aansluiten van vaste of flexibele ventilatiekanalen met een diameter van 125 mm. De ventilator komt in verschillende uitvoeringen en levert een luchtdebiet van 300 m³/h of 368 m³/h bij 150 Pa.

Deze woonhuisventilator is ontwikkeld voor toepassing bij zowel nieuwbouw projecten als voor renovatie projecten. Speciaal voor deze renovatiemarkt zijn er varianten verkrijgbaar die direct uitwisselbaar zijn met andere units in de vervangmarkt. Hierbij is geen verandering in de aansluitingen van de voeding of perilex nodig. Door de vier 125mm aansluitingen is het uitwisselen en aansluiten van de Multihome snel gedaan.

Met de bedieningsmogelijkheden van de Vent-Axia Multihome kunt naar behoefte geventileerd worden. De Multihome is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Het apparaat is uitgerust met een display en kan zowel draadloos als bedraad (Advance) bediend worden door middel van 4-standenschakelaars, CO2-, vocht- en/of temperatuursensoren. Ook kan er een aanwezigheidssensor gekoppeld worden.

De Multihome Advance modellen kunt u eenvoudig via bluetooth bedienen met de Vent-Axia Connect-App.
Alle Multihome woonhuisventilatoren zijn gemaakt van gerecycled ABS. Daarnaast is de ventilator voorzien van energiezuinige gelijkstroom motoren.
De Vent-Axia Multihome is vanaf nu uit voorraad leverbaar. Meer info vindt u op vent-axia.nl/multihome.