Veelzijdige gedeeltelijke renovatie in de badkamer

Geplaatst op 31 juli 2020 door Redactie

Wanneer de badkamer gemoderniseerd moet worden, kiezen badkamereigenaren steeds vaker voor wandbekledingsystemen. Hiermee is een snelle en schone renovatie gegarandeerd. Dankzij een grote keuze aan designs wordt elke badkamer een persoonlijke ruimte van welzijn. Om gebruikers nog meer keuze aan individueel badkamerdesign te bieden, heeft badkamerexpert HSK zijn assortiment RenoDeco wandbekleding uitgebreid met een nieuw oppervlak. Naast hoogglans en structuur kan nu ook Silktouch (zijdemat) als oppervlak worden gekozen.

Veel badkamers voldoen al lang niet meer aan de hedendaagse eisen voor een badkamer: het moet meer zijn dan functioneel, namelijk een moderne wellness-oase. Dit kan eenvoudig worden bereikt door een deelrenovatie met RenoDeco-wandbekleding van de HSK-badkamerexperts. Bij onze vertrouwde decors kon u al kiezen voor structuur-, en hoogglans, maar nu ook voor Silktouch-oppervlakken.

De RenoDeco-hoogglansdecors brengen een hoogwaardige glans met dieptewerking in de badkamer dankzij de meerlagige lakstructuur en zijn verkrijgbaar in fijne steen-look en zandsteen-look, marmer en individuele fotodruk. Bovendien zijn uni-hoogglansdecors verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor de badkamer een ongekunstelde en elegante glans krijgt.

De decors met structuur-oppervlakken daarentegen geven de badkamer een natuurlijke uitstraling: door hun karakteristieke reliëf zijn de hoogwaardige oppervlakken nauwelijks van natuurlijke materialen te onderscheiden. Het structuuroppervlak is bij talrijke decors van zandsteen tot dennenhout en metaal tot individuele bedrukking verkrijgbaar. Nog meer exclusiviteit in de badkamer bereiken de nieuwe Silktouch-oppervlakken, die een anti-fingerprint-effect hebben en een hoogwaardige matte uitstraling met een zijdeachtige glans bieden. De fluweelachtige look is verkrijgbaar in een look van fijn steen, marmer en sierbeton. Ook hier kunnen originele motiefwensen met behulp van individuele prints worden gerealiseerd.

Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

RenoDeco overtuigt niet alleen door een individuele, frisse uitstraling, maar ook door zijn hygiënische eigenschappen. Dankzij de grootformaat-panelen met de afmetingen 100 x 210 cm, 100 x 255 cm en 150 x 255 cm ontstaat een naadloos oppervlak. Bovendien verhinderen zowel het water- en krasvaste materiaal als de uv-bestendige oppervlakteveredeling, dat vuil, schimmel en kalk zich vasthechten. Bovendien maakt het resistente oppervlak eenvoudig onderhoud mogelijk: conventionele onderhoudsmiddelen en een zachte doek zijn alles wat nodig is om RenoDeco te reinigen. Een perfecte combinatie van RenoDeco decoratieve panelen ontstaat door smalle aluminium profielen - zowel op de hoek als op het oppervlak. De RenoDeco-profielen zijn verkrijgbaar in chroomlook, aluminium zilvermat en zwart mat, passend bij de verschillende woon- en inrichtingsstijlen.