Veel sanitair op vakbeurs SHK in Essen

Geplaatst op 25 januari 2018 door Redactie

Op initiatief van tien A-merken uit de sanitair branche is een gezamenlijke campagne gestart met als doel: zoveel mogelijk Nederlanders naar de vakbeurs in Essen te krijgen. Aan deze campagne doen de volgende sanitairmerken mee: Aco, Bette, Duravit, Hansa, Hansgrohe, Primabad, Kinedo, TECE, Thebalux en Villeroy&Boch. Bij deze bedrijven is op alle dagen een Nederlandse standbezetting aanwezig.

De SHK vakbeurs is van 6 t/m 9 maart in Essen, voor het eerst van dinsdag t/m vrijdag. De sanitair industrie laat zijn hoogstandjes zien in de hallen 6, 9, 10, 11 en 12. Een trend is de ontwikkeling van de badkamer tot wellnesss oase. Met natuurlijke materialen, warme kleuren en accessoires die nog meer beleving en sfeer creëren. Ook levensbestendige badkamers geven acte de présence, alsmede digitale armaturen voor de douche, ligbad en wastafel. Met een druk op de knop kunnen gebruikers onder meer de temperatuur en de waterstraal instellen, en hun favoriete instellingen opslaan.

Op de SHK vakbeurs presenteren 570 standhouders uit 18 landen hun producten op het gebied van sanitair, verwarming, luchtbehandeling en hernieuwbare energie. De zwaartepunten liggen dit jaar onder andere op de digitale en energie-efficiënte oplossingen voor sanitair, verwarming en luchtbehandeling. www.shkessen.de

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement