Innovatieve ultra-lichtgewicht bedrijfswageninrichting

Geplaatst op 30 juli 2019 door Redactie

Bott Vario3 valt vooral op omdat het zoveel meer is dan alleen een ultra-lichtgewicht bedrijfswageninrichting. De innovatieve bedrijfswageninrichting, een volledig nieuwe ontwikkeling, biedt vakmensen en servicetechnici perfecte opties voor het opbergen van materialen en gereedschappen. Bott heeft ook nieuw ontwikkelde praktische elementen geïntegreerd voor een snelle en gemakkelijke ladingbeveiliging.

Lichter dan ooit

Het lage gewicht van Bott Vario3 bespaart veel brandstof. Met de nieuwe constructiemethode zijn de ontwikkelaars van Bott erin geslaagd om de aluminium bestelwageninrichting gemiddeld 15% lichter te maken dan de vorige generatie.
Om de nieuwe bedrijfswageninrichting stabiel en veilig in te bouwen heeft Bott speciale en innovatieve aluminium profielen ontwikkeld. Deze uitvoerig gefabriceerde profielen hebben een positieve invloed op het gedrag van de inrichting bij een aanrijding van achteren: ze buigen mee, zonder hun vorm te verliezen en zijn bestand tegen sterke schokken. Bott zorgt daarom voor optimale bestuurder en passagiersveiligheid ondanks het lage gewicht van de inrichting.

Variabeler dan ooit

De nieuwe afmetingen van het Bott Vario3 systeem voor bedrijfswageninrichtingen, bieden nog meer variabiliteit als het gaat om het opbergen van gereedschappen. Bott gebruikt het interieur van de bedrijfswagen nog beter alle ruimtes worden optimaal benut. De laadruimte kan zelfs comfortabel een pallet vervoeren, omdat de eindframes kunnen worden ontworpen om vanaf een bepaalde hoogte te worden opgehangen. De grotere opbergrekken van het bovengedeelte van de bedrijfswageninrichting biedt voldoende ruimte voor laden en koffers.

Bott Vario3 maakt indruk met veel nieuwe slimme oplossingen. De belangrijkste hiervan is het volledig compatibele Systainer³ koffersysteem. Het is ontwikkeld door Bott in samenwerking met zijn partners Festool en TANOS om het dagelijkse werk van professionele gebruikers nog eenvoudiger te maken. Met de Systainer³ kunnen alle machines, gereedschappen en materialen perfect worden geïntegreerd in de Bott Vario3 inrichtingen voor bedrijfsbussen.

Alle Bott Vario3 toebehoren voor in het voertuig zijn universeel configureerbaar en biedt een breed scala aan opties voor het vastzetten van de lading. Het nieuwe, gepatenteerde C-Lash systeem, dat kan worden gebruikt om spanriemen te integreren in rekken en bovenste opbergbakken, is bijzonder veilig en praktisch. Het kan eenvoudig en snel worden bevestigd en losgemaakt met slechts één hand.

Het geperforeerde wandsysteem perfo, maakt het mogelijk om haken en gereedschapshouders overal in de bedrijfswagen te bevestigen. Al je materiaal is overzichtelijk gerangschikt. 

Kopen of leasen?

Bott ontwerpt de nieuwe Bott Vario3 bestelwageninrichting precies volgens de ideeën, wensen en eisen van zijn klanten. De Bott-adviseurs kunnen je helpen bij het aankoopproces. Bott ondersteunt zijn klanten in alle fasen van het proces, ongeacht of ze van plan zijn om voor hun aankoop te vertrouwen op eigen of externe financiering.