Veel installatiegemak bij TECEone douche-wc en toilet

Geplaatst op 31 mei 2022 door Redactie

TECE biedt een wc en bidet in één met de compacte douche-wc TECEone. In hetzelfde design levert TECE het toilet TECEone. Beiden hebben standaard aansluitingen en slimme eigenschappen die voor een eenvoudige installatie zorgen.

Betrouwbaar, verlaagt footprint

De douchefunctie van de TECEone werkt geheel op waterkracht, zonder afstandsbediening, pomp of gevoelige elektronica. Daardoor gebruikt de TECEone geen dure stroom, functioneert betrouwbaar en is in vergelijking met andere merken gunstiger in prijs. Omdat er geen toiletpapier en natte doekjes worden gebruikt, komen er minder schadelijke stoffen in het afvalwater terecht. Geen verbruik van wc-papier betekent bovendien een aanzienlijke besparing van bomen. Ook komen de productie-, verpakkings- en vervoerskosten van papier te vervallen. Allemaal voordelen die een bijdrage leveren aan het verlagen van de ecologische voetprint.

Meer installatiegemak

Het TECEone toilet wordt geleverd als compleet pakket. Direct klaar voor installatie en door één man te installeren. De bevestiging van de zitting is in het keramiek meegegoten en wordt in de fabriek uitgelijnd. Hierdoor is de tijdrovende klus van het afstellen van de wc-bril verleden tijd. De meegeleverde montage set maakt de installatie nog eenvoudiger.

Altijd stabiel zitten

De ergonomisch wc-bril zorgt voor zitcomfort en is eenvoudig los te nemen voor reinigen. Dankzij de slimme bevestiging met ingezette bouten die permanent in het keramiek zijn meegegoten, is de zitting zeer stabiel.