VectiosPOWER r-454b - de alles-in-één airconditioningoplossing

Geplaatst op 26 april 2022 door Redactie

CIAT brengt een nieuwe serie VectiosPower™ airco-rooftops uit die werken met R-454B koudemiddel en die voor de klanten een optimale toepassingspecifieke oplossing zijn.

Met een GWP van 466 is de totale koolstofvoetafdruk van R-454B meer dan 80% lager dan die van het oude koudemiddel HFK R-410A.

VectiosPower met R-454B is een goede totaaloplossing voor het milieu en voor de installateurs en de gebruikers van gebouwen. Deze serie airco-rooftops heeft alle voordelen met betrekking tot ruimtebesparing en een laag geluidsniveau van de vorige generatie, die door gebruik te maken van het beste koudemiddel voor rooftoptoepassingen de milieu-impact verlaagt en een beter rendement heeft tegen lagere bedrijfskosten. Dankzij de geavanceerde technologieën voor binnenluchtkwaliteit, zoals filtratie met hoog rendement, fijne luchtstroomregeling en optionele CO₂-sensoren, worden de hoogste niveaus van comfort en welzijn bereikt.

Voor installateurs is de VectiosPower unit eenvoudig op te tillen en op rooftops te plaatsen dankzij het geoptimaliseerde ontwerp en het gebruik van lichte aluminium panelen. Eenmaal op hun plaats zijn de units eenvoudig elektrisch aan te sluiten.

De VectiosPower met R-454B is verkrijgbaar in 12 maten, met een luchtdebiet dat varieert van 10.800 tot 54.000m3/u, een koelcapaciteit die varieert van 98 kW tot 273 kW en een verwarmingsvermogen van 98 kW tot 300 kW. De volledige Eurovent gecertificeerde VectiosPower is ideaal voor toepassingen zoals supermarkten, kantoren, industriële gebouwen en opslaglocaties voor levensmiddelen.