Van installateur naar adviseur?

Geplaatst op 28 maart 2019 door Redactie

Installateurs krijgen steeds vaker de vraag om advies: “Is mijn huis geschikt voor een warmtepomp?” “Hoe zit dat met subsidies?” Voor het beantwoorden van deze vragen is meer kennis nodig, maar waar haal je de tijd vandaan in je drukke agenda?

Met de ontwikkelingen in de installatie- en elektrobranche verschuift de rol van de installateur steeds meer naar adviseur. Hoe bereid jij je voor op deze veranderingen? Daar is kennis voor nodig, vakkennis! Daarom staat in Gorinchem Installatie & Elektro Vakbeurs drie dagen in het teken van De Installateur van de Toekomst.

Hoe bereid jij je voor?

Duik in de toekomst van jouw vakgebied. Drie thema’s spelen hierbij een centrale rol: Efficiënt werken, Duurzaamheid en Digitalisering. Ontdek iedere dag van 13:00-21:00 uur oplossingen op jouw uitdagingen bij exposanten, lezingen of workshops. Allemaal onder het genot van een lekker hapje en drankje!

Praktische kennis & beleving

Bezoek kennis- en praktijksessies van exposanten en kennispartners , bijvoorbeeld: Workshops over warmtepompen of zonnepanelen, kennissessies over f-gassen of biodynamisch licht en tips voor het behouden van goed personeel. Breng daarnaast een bezoek aan de Tool Experience en ervaar hoe jij efficiënt en veilig kunt werken! Zoek je een nieuwe uitdaging of verdieping in je werk? Loop dan door naar Het Café van de Toekomst voor een praatje over jouw toekomstige (loop)baan.

De Installateur van de Toekomst is op 14, 15 en 16 mei te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. Benieuwd wat De Installateur van de Toekomst jou gaat brengen? Ga naar de website www.installateurvdtoekomst.nl en bestel gratis tickets met registratiecode 71918001


Reacties

Redactie Installatietotaal

2 april 2019 om 17.23 uur

Excuus voor het ongemak. Inmiddels werkt deze registratiecode wel. De registratiecode is 71918001

Vosse

2 april 2019 om 15.51 uur

De code die mij gegeven is via installatietotaal gebruik ik voor het eerst maar word door u beoordeeld als niet ( meer) geldig......... Wilt u mij een juiste code geven ?

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement