Van Dorp installatiebedrijven heeft nieuwe directeur

Geplaatst op 01 maart 2023 door Redactie

Het bestuur en de Raad van Commissarissen van Van Dorp maken bekend dat Martin ten Brummeler per 1 maart 2023 is benoemd als Algemeen Directeur van Van Dorp installatiebedrijven B.V. Martin ten Brummeler is al geruime tijd werkzaam bij Van Dorp en heeft verschillende leidinggevende posities bekleed, waaronder die van vestigingsdirecteur en regiodirecteur voor de regio Noord-West. Onder zijn leiderschap is de regio aanzienlijk gegroeid.

Nieuw bestuursmodel en aanstelling Ab van der Touw als voorzitter RvC

De benoeming volgt op een wijziging van het bestuursmodel van de gehele Van Dorp organisatie. De diverse Van Dorp bedrijven zullen voortaan rapporteren aan een Raad van Bestuur (RvB), gevormd door Henk Willem van Dorp en Hermen Barendregt.
Henk Willem van Dorp heeft zijn rol als voorzitter van de Raad van Commissarissen overgedragen aan de heer Ab van der Touw, de ex-bestuursvoorzitter van Siemens Nederland. De heer Van der Touw vervulde eerder de functie van voorzitter van de RvC bij Van Dorp gedurende de periode van 2010 tot 2012.

Over Van Dorp
Van Dorp is een duurzame technisch dienstverlener, met vestigingen door heel Nederland. Het familiebedrijf biedt een totaalpakket aan technische diensten en installaties.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement