Vakhelden campagne van Alklima

Geplaatst op 18 juli 2019 door Redactie

Nomineer nu jouw collega of werkgever als Vakheld van het Jaar 2019. De campagne is een initiatief van Alklima en vraagt waardering voor vakmanschap en promoot de installatiebranche als aantrekkelijke sector om te werken.

Dit vakmanschap vinden we bij de vakhelden: de professionals bij installateurs die de premiumproducten van Mitsubishi Electric installeren, service verlenen en onderhoud uitvoeren. Het eindresultaat van een project komt altijd tot stand door teamwork, maar de mensen in het veld zijn degenen die bij de zakelijke en particuliere klanten het verschil kunnen maken.

Vakhelden campagne

De Vakhelden campagne van Alklima heeft een sterke link met Alklima’s opleidingsinitiatief Alklima College. Onder de paraplu van het Alklima College wordt naast trainingen en workshops ook de officieel erkende MBO-3 opleiding Inspectiemonteur Koudetechniek verzorgd.

Wie investeert in vakmanschap en techniek en er zelfs een MBO-3 opleiding voor aanbiedt, moet daar ook zijn waardering voor laten blijken.
Daarnaast wil Alklima via de Vakhelden campagne laten zien hoe geweldig het werk in de klimaattechniek is. Zo hoopt het bedrijf ook jongeren te enthousiasmeren om bij te dragen aan het maatschappelijk zeer relevante thema energietransitie.

Tijdens de campagne kunnen installateurs hun collega aanmelden via de website www.vakheld.nl.

Deelnemers worden door Alklima gevolgd en krijgen gedurende het jaar aandacht voor hun vakmanschap of bijzondere prestatie(s). In november zullen de vakhelden tijdens de jaarlijkse Alklima WinterBBQ worden bekendgemaakt onder het motto "Geen energietransitie zonder technische vakhelden.”