Vakbeurs Energie terug van weggeweest in oktober

Geplaatst op 10 juni 2021 door Redactie

Nog 4 maandjes! Dan gaan we weer beurzen. En dat zal tijd worden ook, want we hebben het gemist. Maar wat hebben we ook veel geleerd.

Vakbeurs Energie is een vakbeurs van 54events, waarbij de schrijver van dit stukje werkzaam is. Een persoonlijke noot dus, hierbij, van de beursorganisatie. Exclusief bij installatietotaal ;)

Maar veel geleerd dus, tijdens corona. Processen verbeterd, concepten uitgedacht en hoe je de focus houdt. Een complete studio gebouwd ook, van waaruit we mooie uitzendingen verzorgen in het kader van de thema’s waarin we ‘thuis’ zijn.

Een daarvan is, zoals u van ons gewend bent, de energietransitie in de gebouwde omgeving. Binnen dat thema is Vakbeurs Energie ons grootste event, maar ook het gelijktijdige PREFAB mag niet onvermeld blijven. Een nog jong, meer nu al uiterst succesvolle formule waarvan het expo-element gelijktijdig met Vakbeurs Energie plaatsvindt.

Ook geleerd: dat online ‘maar’ online is. Niks mis met online, begrijp me niet verkeerd. Maar er gaat niets boven een persoonlijke ontmoeting. Leuk om te merken dat ook de markt dit zo ervaart. Nu er steeds meer kan en mag, zien we de belangstelling voor onze events vanuit het bedrijfsleven gelijk sterk toenemen.

Naast Vakbeurs Energie en PREFAB organiseren wij tevens onder meer, in mei, al jaren de vakbeurs RENOVATIE. Sinds 2019 vindt gelijktijdig de vakbeurs MONUMENT plaats, en in 2022 voor het eerst de nieuwe vakbeurs HOUTBOUW. Een mooi bouwcluster dus ook, waarvan de kracht ligt in kruisbestuiving.

Wij zouden het leuk vinden u als bezoeker (of zelfs exposant) op een van onze events te mogen verwelkomen. Wij doen dit lang genoeg om te weten dat zulks u geen windeieren legt. En u spreekt nog eens iemand, live!

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement