Vakbeurs Energie 2019

Geplaatst op 07 augustus 2019 door Redactie

Van 8 tot en met 10 oktober bezoeken wederom zo’n 15.000 professionals Vakbeurs Energie. 400 bedrijven presenteren zich daar aan een breed, zakelijk publiek. De gratis bezoekerregistratie (t/m 7 oktober) is sinds vandaag geopend.

Bezoekers waren er in 2018 precies 11.810. Zo’n 120.000 standgesprekken vonden er plaats; gemiddeld meer dan 300 per exposant. Vlak na beurs vonden ongeveer 15.000 vervolgmeetings plaats. Enkele bezoekerskenmerken:

• 40% werkt voor een organisatie met 50 werknemers of meer
• 46% doet investeringen of komt met concrete plannen daartoe
• 50% bezoekt een of meerdere workshops of seminars
• 59% is directeur, eigenaar of lid van een managementteam
• 84% is adviserings- tot eindbeslissingsbevoegd

Bekijk hier een video.

Zij komen er kennis delen en zaken doen - en uiteindelijk de transitie versnellen. Want dat is de beurs in een notendop: de optelsom van talloze praktische oplossingen in het kader van opwekking en besparing van energie.

Exposanten tonen er hun expertise, ontmoeten er nieuwe klanten en praten er bij met hun bestaande zakelijke relaties. Na 3 dagen trekken zij de deur achter zich dicht met een flink pak leads onder de arm.

De beurs gaat vergezeld van een stevig kennisprogramma. In samenwerking met vrijwel alle relevante brancheorganisaties en commerciële partijen komen meer dan 150 debatten, workshops en seminars voorbij.

De sessies worden geprogrammeerd op het hoofdpodium en enkele thematheaters. Aan de orde zijn thema’s als warmte, regelgeving en handhaving, smart energy, energielabels, opslag, CO2-reductie en zonne-energie.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement