Vakbeurs Energie 2018

Geplaatst op 14 september 2018 door Redactie

Van 9 tot en met 11 oktober 2018 vindt de 14e editie van de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. De beurs is uitgegroeid tot een onmisbaar platform voor iedereen die serieus met duurzame energieopwekking en energiebesparing bezig is. Dit platform bestaat uit ruim 350 exposanten en partners en honderden inhoudelijke sessies.

Uniek daarbij is de verbinding die wordt gelegd tussen de belangrijkste betrokken sectoren; gebouwde omgeving, industrie - door de combinatie met Industrial Heat & Power - en - door de combinatie met de vakbeurs Ecomobiel - mobiliteit. De rode draad van deze editie: samenwerken in de energietransitie.

Deze vakbeurs is hét jaarlijkse ijkpunt voor professionals om de balans op te maken op het gebied van energie. Drie dagen lang komt alles en iedereen op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking samen op het grootste energieplatform van Nederland. In 2017 bracht de vakbeurs maar liefst 11496 professionals naar Den Bosch.

Op Vakbeurs Energie vindt u de laatste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van:

• In- en verkoop van energie
• Verbruikbesparende maatregelen voor productieprocessen in de industrie
• Verbruikbesparende maatregelen voor gebouwen
• Duurzame energie
• Energiemanagement
• Elektrische mobiliteit
• Wet- en regelgeving / subsidies
• Verenigingen, instituten, opleidingen en media

Ecomobiel

De – gelijktijdig en aanpalend met Vakbeurs Energie plaatshebbende – vakbeurs Ecomobiel is de schakel in energietransitie op het gebied van duurzame mobiliteit. De beurs geldt als hét platform voor de nieuwste ontwikkelingen op gebieden als o.a. laden en infrastructuur, LEV, personen- en bedrijfswagens en smart mobility.

Industrial Heat & Power

Naast en gelijktijdig met Vakbeurs Energie vindt ook de nieuwe vakbeurs Industrial Heat & Power plaats, een zakelijke beurs waarop professionals betrokken bij de industriële energievoorziening en -transitie de praktische tools krijgen aangereikt waarmee zij daadwerkelijk de energietransitie kunnen vormgeven.

De beurs komt voort uit het voormalige segment ‘energie & industrie’ binnen Vakbeurs Energie. In toenemende mate bestond de behoefte aan een specifiek zakelijk evenement; reden genoeg voor 54events om het industriële segment te promoveren tot stand-alone beurs.

Net als Vakbeurs Energie dit jaar, heeft de eerste editie van Industrial Heat & Power als thema ‘Samen Werken in Transitie’. Industrial Heat & Power gaat vergezeld van een geheel zelfstandige inhoudelijke beursprogrammering, bestaande uit symposia, seminars en workshops in samenwerking met brancheverenigingen en bedrijfsleven.

Toegangskaart

Vakbeurs Energie vindt plaats op 9, 10 en 11 oktober 2018 in de Brabanthallen in Den Bosch. De beurs is uitsluitend toegankelijk voor professionals.

Registreer nu en zorg voor gratis toegang! Registratie na 8 oktober 2018 en tijdens de beursdagen kost €25,- excl. BTW. Toegangsbadges voor Vakbeurs Energie geven tevens gratis toegang tot de vakbeurs Ecomobiel en Industrial Heat & Power. Meer informatie is te vinden op www.vakbeursenergie.nl.

Inhoudelijk programma

Vakbeurs Energie biedt een uitgebreid inhoudelijk programma, bestaande uit tientallen workshops, lezingen en seminars in verschillende theaters. Het hele programma is te vinden op de website van Vakbeurs Energie.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement