Vakbeurs Duurzaam Verwarmd: alle nieuwe producten en innovaties op één plek

Geplaatst op 07 juli 2021 door Redactie

Dankzij de versnelde energietransitie leeft de HVAC-markt momenteel meer dan ooit. Nederland stapt van het gas af en de transitie naar elektriciteit biedt zowel kansen als uitdagingen. Op de hoogte blijven is een must. Voor consumenten, installateurs, architecten en andere professionals. U kunt zich vanaf nu gratis inschrijven met gebruik van de invitatiecode ‘INSTALLTOTAAL’ via www.duurzaamverwarmd.nl.

De vakbeurs Duurzaam Verwarmd is dé plek om geïnformeerd te raken over alles met betrekking tot duurzame HVAC-techniek. Bent u benieuwd naar nieuwe producten, systemen, technieken of diensten; de experts op de beursvloer geven u de meest relevante informatie.

Highlights van de beurs

Wordt koelen net zo belangrijk als verwarmen? Wat heeft infrarood te bieden? Hoe ventileer je een ruimte optimaal? En welke warmtepomp is het meest geschikt voor welk gebouw? Gedurende drie dagen kunnen bezoekers meer dan 60 seminars en minstens even veel stands bezoeken. Daarnaast kunt u de nieuwste producten met eigen ogen bekijken op de Innovation Boulevard. Nieuwsgierig naar wat de solar-sector doet? Bezoekers van Duurzaam Verwarmd kunnen gratis naar Solar Solutions, die gelijktijdig en op dezelfde locatie plaatsvindt.

Registreer u nu kosteloos

Duurzaam Verwarmd vindt plaats van 28 t/m 30 september in Expo Haarlemmermeer. U kunt zich vanaf nu gratis inschrijven met gebruik van de invitatiecode ‘INSTALLTOTAAL’ via www.duurzaamverwarmd.nl.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement