Vaillant trekt het land in met de nieuwe warmtepomp aroTHERM plus

Geplaatst op 18 februari 2020 door Redactie

De warmtepomp aroTHERM plus introductie bij u in de buurt!

Vaillant organiseert een Eco Hero VIP tour voor installateurs en adviseurs in 11 verschillende regio’s verspreidt door Nederland. Tijdens de Eco Hero VIP tour komt u meer te weten over de installatie, techniek en verschillende functies van deze toekomstbestendige warmtepompoplossing die zowel krachtig als milieuvriendelijk is.

De nieuwe aroTHERM plus heeft namelijk een bijzonder hoge aanvoertemperatuur tot 75 °C omdat hij gebruik maakt van een natuurlijk koudemiddel. Zo kan de lucht-water warmtepomp ook met bestaande radiatoren worden gebruikt. Bovendien is het gebruikte koudemiddel bijzonder milieuvriendelijk. Met zijn hoge rendement voldoet de aroTHERM plus ook aan de eisen voor nieuwe gebouwen en komt hij in aanmerking voor subsidie. U en uw klanten zijn dus goed voorbereid op de toekomst.
Tijdens de Eco Hero VIP tour krijgt u informatie over de eenvoudige installatie. Twee personen kunnen de aroTHERM plus en de uniTOWER plus binnen één werkdag installeren. Met het split-montageconcept van de demonteerbare hydraulische toren kunt u de binnen- en buitenunits in een handomdraai op hun respectievelijke locaties plaatsen. Eén persoon kan dan de installatie en inbedrijfstelling verzorgen, zonder dat er een koudemiddelcertificaat nodig is. Voor een foutloze installatie ondersteunt Vaillant u graag met een breed scala aan accessoires en bent u van harte welkom op een van onze locaties.

Alle ins en outs weten over de nieuwe warmtepomp aroTHERM plus? Meldt u zich aan voor een locatie bij u in de buurt via vaillant.nl/viptour.