Vaillant presenteert auroPOWER: een compleet systeem PV panelen

Geplaatst op 03 december 2018 door Redactie

Vaillant introduceert auroPOWER, een collectie PV panelen. AuroPOWER bestaat uit een volledig gamma voor een compleet, efficiënt en toekomstbestendig PV systeem.

Het systeem kent een sterke compatibiliteit van de componenten, zowel onderling als met andere Vaillant-producten. Met vooraf geconfigureerde sets is ook aan installatiecomfort gedacht, zowel voor het systeem zelf als voor de draagconstructie en een uitgebreid ondersteuningspakket.

Het compacte en veelzijdige fotovoltaïsche systeem auroPOWER biedt de keuze tussen drie fotovoltaïsche monokristallijne panelen. Het paneel van 300 Wattpiek voldoet aan de meest veeleisende esthetische wensen, waar het paneel van 305 Wattpiek het accent legt op maximale efficiëntie. Qua prijs-kwaliteitverhouding springt het paneel met een capaciteit van 290 Wattpiek er bovenuit.

De omvormer weegt niet meer dan 10 kilo en één persoon kan deze makkelijk alleen monteren. Een zo hoog mogelijke efficiëntie staat centraal: een rendement tot 98,7 procent is mogelijk.

Met auroPOWER biedt Vaillant installateurs een totaaloplossing met standaard componenten die zich eenvoudig laten installeren op schuine en platte daken. Om een systeem te bouwen, kan de installateur kiezen voor samenstelling op maat of één van de vooraf geconfigureerde montagesets gebruiken. Vaillant neemt de volledige berekening van de planningsinformatie voor zijn rekening via de Technisch Project Adviseurs van Vaillant.