Uniflexplus+: voor iedere situatie een oplossing

Geplaatst op 05 oktober 2016 door Redactie

Met het Uniflexplus+ flexibel luchtverdeelsysteem is ventilatie aanleggen een koud kunstje. Het gehele systeem is namelijk ontworpen om de installatie ervan zo snel en eenvoudig mogelijk te maken, zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten.

De flexibele luchtslangen zijn eenvoudig op maat te snijden met het speciaal ontworpen afkortmes, bovendien kunnen ze tijdens de installatie nog makkelijk verlegd worden. Dankzij het unieke kliksysteem zijn de slangen, zonder verdere montagehulpmiddelen, in no-time aangesloten op de verdelers en de ventielcollectoren.


De universeel toepasbare kunststof huls zorgt voor het nodige installatiegemak bij het plaatsen van de ventielcollectoren. De huls is aan de buitenzijde voorzien van inkepingen die de lengte aanduiden, zodat hij eenvoudig en snel op maat gezaagd kan worden voor een specifieke toepassing.

Uniflexplus+ kan eenvoudig worden toegepast in het beton, in de smeervloer, in een verlaagd (houten) plafond, in de isolatielaag of in een gipswand. Wat de situatie ook is, Uniflexplus+ biedt een eenvoudige en tijdbesparende oplossing.