Unieke dimmer: WiFi module mét afstelmogelijkheden

Geplaatst op 22 mei 2023 door Redactie

EcoDim heeft een nieuwe smart dimmer: de ECO-DIM.10 WiFi. Met deze dimmer stuurt u een lampengroep aan van 0-200W led. De dimmer kan bediend worden met een pulsdrukker of een WiFi app naar keuze (Tuya).

Wat deze WiFi module erg uniek maakt zijn de afstelmogelijkheden. Het is namelijk de enige WiFi dimmodule met afstelmogelijkheden. Met de MIN en MAX afstellingen zorgt u ervoor dat het optimale dimbereik wordt gerealiseerd met stabiel licht in het hoogste en laagste lichtniveau. Daarnaast beschikt de ECO-DIM.10 WiFi over een Speed afstelling. Hiermee heeft u de mogelijkheid om de snelheid van het dimmen met de pulsdrukker te bepalen. Alle afstellingen zijn eenvoudig te bedienen met potmeters.

Verder is ook de installatie gemakkelijk en tijdbesparend. De ECO-DIM.10 WiFi is namelijk 2-draads aan te sluiten. Hierdoor bent u niet genoodzaakt om een nuldraad te trekken. U heeft wel de mogelijkheid om een nuldraad aan te sluiten. Deze dimmer is dus geschikt voor meerdere situaties.

Deze module is een perfecte toevoeging aan een WiFi smarthome installatie. Door de eenvoudige aansluiting bespaart u tijd en met de afstelmogelijkheden zorgt u altijd voor stabiel licht. Deze dimmer is nu verkrijgbaar.