UltimAir op pad voor de CliniClowns tijdens de Alpentocht 2022

Geplaatst op 29 juni 2022 door Redactie

Team UltimAir gaat tijdens de Alpentocht de Stelvio beklimmen, een uitdaging waarmee wij zoveel mogelijk geld proberen in te zamelen voor de CliniClowns!

Op 10 september 2022 gaat team UltimAir tijdens de Alpentocht 2022 samen naar de top voor het goede doel. Op het programma staat deze keer de beklimming van de Stelvio in de Italiaanse Alpen. Een bijzonder uitdagende tocht van maar liefst 24,1 kilometer, die leidt naar de top die gelegen is op 2.758 meter. Onderweg krijgt ons team te maken met maar liefst 48 haarspeldbochten!

Wij hopen met onze deelname aan deze fiets-, wandel- en hardlooptocht zoveel mogelijk sponsorgeld bijeen te brengen voor de CliniClowns, het goede doel dat sinds jaar en dag verbonden is aan de Alpentocht. De CliniClowns zetten zich in voor zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Door echt contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten, zorgen zij voor waardevolle geluksmomenten. Een ontmoeting met een CliniClown heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst en mensen met dementie voelen zich er weer toe doen.

Interesse om team UltimAir te sponsoren? Lees er hier alles over: https://www.alpentocht.nl/2022/deelnemers/team/ultimair-1

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement