UltimAir: groothandel voor complete, luchttechnische (totaal)installaties

Geplaatst op 01 november 2023 door Redactie

Met een assortiment van ruim 10.000 artikelen is UltimAir dé groothandel voor complete, luchttechnische installaties. Het verkoopprogramma omvat naast de benodigde constructie- en ophangmaterialen, ook oplossingen op het gebied van luchtverdeling (roosters, kanalen en hulpstukken), brandveiligheid (brandkleppen) en luchtbehandeling (ventilatoren en WTW-units).

Met deze luchttechnische componenten en systemen draagt UltimAir bij aan de realisatie van een gezond binnenklimaat, geschikt voor toepassing in elk gewenst projecttype. Dit alles combineren zij met een uitstekende, logistieke dienstverlening.

Binnen onze dienstverlening staat niet alleen het leveren van de juiste oplossing centraal, maar treden ze ook op als kennispartner. Dankzij de jarenlange ervaring op het gebied van klimaatbeheersing, zijn zij in staat om voor elk luchttechnisch vraagstuk een passend antwoord bieden, waarbij deze uiteraard voldoet aan de geldende normen en eisen. Binnen UltimAir kiezen ze bewust voor een persoonlijke klantbenadering, waarbij ze optreden als een verlengstuk van de organisatie van de klant. De focus binnen de adviezen die ze geven ligt niet alleen op de juiste conditionering van lucht, maar ook op het faciliteren van de juiste luchtkwaliteit. Door kennis en ervaring te delen, zetten ze hun expertise in om het binnenklimaat in woon- en werkomgevingen niet alleen gezonder en veiliger te maken, maar daarnaast ook duurzaam en meer energie-efficiënt.