UltimAir: groothandel voor complete, luchttechnische (totaal)installaties

Geplaatst op 01 maart 2023 door Redactie

Met een assortiment van ruim 10.000 artikelen is UltimAir dé groothandel voor complete, luchttechnische installaties. Het verkoopprogramma omvat naast de benodigde constructie- en ophangmaterialen, ook oplossingen op het gebied van luchtverdeling (roosters, kanalen en hulpstukken), brandveiligheid (brandkleppen) en luchtbehandeling (ventilatoren en WTW-units).
Met onze luchttechnische componenten en systemen dragen wij bij aan de realisatie van een gezond binnenklimaat, geschikt voor toepassing in elk gewenst projecttype. Dit alles combineren wij met een uitstekende, logistieke dienstverlening.

Binnen onze dienstverlening staat niet alleen het leveren van de juiste oplossing centraal, maar treden we ook op als kennispartner. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van klimaatbeheersing, zijn wij in staat om voor elk luchttechnisch vraagstuk een passend antwoord bieden, waarbij deze uiteraard voldoet aan de geldende normen en eisen. Binnen UltimAir kiezen we bewust voor een persoonlijke klantbenadering, waarbij we optreden als een verlengstuk van de organisatie van de klant. De focus binnen onze adviezen ligt niet alleen op de juiste conditionering van lucht, maar ook op het faciliteren van de juiste luchtkwaliteit. Door onze kennis en ervaring te delen, zetten we onze expertise in om het binnenklimaat in woon- en werkomgevingen niet alleen gezonder en veiliger te maken, maar daarnaast ook duurzaam en meer energie-efficiënt.