Ultieme geluidsreductie voor uw project met nieuwe Wavin AS+

Geplaatst op 01 november 2019 door Redactie

Snellere en eenvoudige installatie, compact ontwerp én perfecte geluidsabsorptie: bij de doorontwikkeling van Wavin AS is niets aan het toeval overgelaten. Deze nieuwe generatie Wavin AS+ is de ultieme oplossing voor geluidsreductie, zowel voor bouwkundig adviseurs als installateurs.

Zo zorgt de nieuwe blauwe manchet van dit geluidsarme afvoersysteem ervoor dat u bij de installatie geen glijmiddel meer nodig hebt. Ook voorkomt de vorm van de gepatenteerde manchet lekkages en verkleint deze de kans op installatiefouten. Daar komt bij dat het golvende spie-eind de insteekkracht aanzienlijk vermindert.

Geen twijfel meer over geluidsvoorschriften

Met Wavin AS+ kunt u aan de zwaarste geluidsvoorschriften voldoen. Hiervoor is namelijk de Wavin SoundCheck Tool ontwikkeld: een online programma waarmee u zélf het geluidsniveau van uw project berekent, op basis van individuele parameters. De tool is ontwikkeld door een gespecialiseerd akoestisch ingenieursbureau en is geschikt om 10 lucht- en contactgeluidvariabelen in kaart te brengen.

Bereken zélf het geluidsniveau voor uw project

Van hotels en kantoren tot ziekenhuizen en appartementen: overal waar een geluidsarme afvoer van belang is, kunt u ervan op aan dat Wavin AS+ de aangewezen oplossing is. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Doe de Wavin SoundCheck >