Uitnodiging workshop: ‘De sleutel tot traceerbaarheid in de bouw- en technieksector'

Geplaatst op 13 november 2023 door Redactie

De Wet Kwaliteitsborging en aankomende Europese en Nederlandse wetgeving voor duurzaamheid en circulariteit, werpen een nieuwe informatiebehoefte op in de bouw- en technieksector. Om te voldoen aan alle wetgeving, moeten componenten en producten voor, tijdens en na de bouw getraceerd kunnen worden. Koninklijke Bouwend Nederland, Fedet, Koninklijke Hibin, NVTB en Techniek Nederland laten onderzoeken hoe de informatie gekoppeld kan worden aan producten en locaties. En hoe producten gevolgd kunnen worden gedurende de hele levenscyclus. Meld je hier gratis aan!

Tijdens de digiGO D-Day op 15 november kunt u meer horen over het toenemende belang van traceerbaarheid voor de bouw- en technieksector. Ook kunt u meedenken over mogelijke oplossingsrichtingen.

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de workshop:

· De uitdaging;
· De methodiek;
· De conceptuele toepassing;
· De relatie met bestaande initiatieven;
· De pains en gains, wat vindt u?

De workshop wordt begeleid door Frits van den Bos, manager innovatie bij GS1, Rien Wabeke, directeur van Ketenstandaard Bouw en Techniek, en Willem Pel, partner bij Balance& Result Organisatieadviseurs BV, namens digiGO.nu.

Deelnemers worden uitgenodigd actief mee te denken over hoe deze methodiek past binnen hun eigen vakgebied, ongeacht of het gaat om ontwerpen, produceren, bouwen, installeren of beheren. De sessie eindigt met een discussie over de pains en gains in relatie tot adoptie en opschaling van deze methodiek. Hoe kunnen we de pains omzetten in pijnstillers? En de gains in voordeelbrengers?

Aanmelden voor deze workshop tijdens de digiGO D-day op 15 november kan gratis via deze link

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement