Uitgerust wakker worden met GREE

Geplaatst op 16 april 2024 door Redactie

Met een ruim assortiment GREE airconditioning zijn zij goed voorbereid op een zonnig zomerseizoen! Een energiezuinige en stijlvolle airconditioning van Gree levert immers voor elke woon- of werksituatie een optimaal leefklimaat. Airconditioning van GREE behoort tot de A-merken airconditioning en biedt een zeer hoge kwaliteit. Niet voor niets wordt één op de drie airconditioners ter wereld gemaakt door GREE.

GREE Free Match: Multisplit met vele mogelijkheden
De GREE Free Match-serie combineert de kracht van de GREE Free Match buitenunit met een vermogen tot wel 12,1 kW met maximaal vijf binnendelen naar keuze. De GREE Free Match is toepasbaar voor woningen en commerciële ruimtes, kantoren enz.

De veelzijdige GREE Fairy en strakke GREE Clivia zijn de wandmodellen voor het Free Match multisplitsysteem. Beide modellen zijn verkrijgbaar in wit, zilver en antraciet. De GREE Fairy heeft een elegant design, is standaard voorzien van wifi en heeft een breed scala aan functies. De GREE Clivia biedt intelligentie, technologie en kwaliteit en staat garant voor ultiem gebruikerscomfort.

De flexibele GREE Console is een winnaar in snelheid, zowel bij koelen als verwarmen. De flexibele GREE Console kan op de vloer, aan de wand of gedeeltelijk verzonken geïnstalleerd worden.
Het stille GREE cassettemodel is stijlvol te verwerken in diverse typen plafonds. Het lage geluidsniveau en de 360° luchtuitblaas zorgen voor een comfortabel binnenklimaat tijdens het koelen en verwarmen.

De GREE Vloer-/Plafondunit is flexibel qua installatie doordat deze zowel tegen een wand als een plafond kan worden gemonteerd. Het GREE Vloer- / Plafondmodel heeft als grote voordeel dat dit model zowel aan het plafond als aan de wand kan worden gemonteerd zonder verdere aanpassingen aan het systeem.

Het GREE Kanaal-/Satellietmodel is met een geringe inbouwhoogte geschikt voor montage in plafonds en/of muren.
De Free Match is zuinig in gebruik, heeft een laag geluidsniveau en kan via wifi worden aangestuurd. Het GREE Free Match multisplitsysteem bestaat uit een breed scala met tot wel 200 mogelijkheden en is daarmee geschikt voor elke gewenste (commerciële) ruimte.
Profiteer van échte expertise

GREE biedt buiten eerlijke prijzen, een kwalitatief aanbod van verdiepende trainingen, talloze mogelijkheden m.b.t. warehousing, grote voorraden aan onderdelen en bovenal échte expertise in Nederland waarop u kunt vertrouwen. Wilt u meer informatie over het GREE Free Match multisplitsysteem? Neem contact op via www.gree.nl/contact