Trendy luchtgordijn voor toepassing boven elke open deur

Geplaatst op 24 mei 2016 door Redactie

Thermoscreens lanceert met de nieuwe HX2 Energy Saving Line een trendy luchtgordijn voor toepassing boven elke deur in commerciële en publieke gebouwen. Het toestel vraagt weinig onderhoud, omdat het geen filter nodig heeft. Voor zowel hoge als lage watertemperatuurtrajecten is de HX2 geschikt. Standaard zijn alle watertoestellen voorzien van een geïntegreerd 3-weg ventiel.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Voor de HX2 zijn er drie installatiemogelijkheden: vrijhangend, plafondinbouw en cassette. De HX2 is leverbaar in vier toestelbreedtes van 1 tot 2,5 m en is uitvoerbaar als ambient-, water-, elektrisch- of DX-toestel. Voor het luchtgordijn geldt een maximale uitblaashoogte van 3.5 m en het past door het moderne design en beschikbare kleuren in elke omgeving. Aansluiting op een gebouwbeheersysteem door middel van Modbus-communicatie is optioneel.

Side Guard Technology

Het komt vaak voor dat een luchtgordijn ver van de deur geplaatst moet worden. Hierdoor
wordt niet de gehele deuropening afgeschermd. Dankzij de Side Guard Technology wordt dit probleem opgelost. Door plaatsing van individueel en flexibel instelbare lamellen aan de zijkanten van het uitblaasrooster wordt de luchtstroom richting de muur geleid, zodat ook de ruimte tussen de muur en het luchtgordijn helemaal afgeschermd is.