Transscope Voertuigsystemen: al 25 jaar alles op de rit

Geplaatst op 27 juli 2018 door Redactie

Transscope biedt een totaalpakket om wagenparkbeheer, maar ook beheer van materieel, bussen, trams, treinen, boten en vliegtuigen, te vereenvoudigen en de kosten te verlagen. Zij leveren innovatieve tools voor onder meer ritregistratie, carplanning en -sharing, fleet management, fiscaalbox. Zij ontwikkelen hun producten zelf en passen ze aan naar de wensen van de fleetowner.

Dit jaar bestaat Transscope Voertuigsystemen precies 25 jaar. Henk-Jan Kienshuis, directeur Transscope: “Bij Transscope werken mensen met passie en aandacht voor het vak. En het gaat niet alleen om de techniek, maar ook om de ondernemer achter het vraagstuk.”

In het begin was de blackbox alleen bedoeld voor ritregistratie. Tegenwoordig draait alles om inzicht. Met de systemen van Transcope wordt aan klanten totaalinzicht gegeven in het voertuig en dat inzicht leidt tot wel 30% kostenbesparing. Niet alleen op benzine of onderhoudskosten, maar ook omdat iemand hierdoor bijvoorbeeld inziet dat het aantal auto’s beperkt kan worden.

De mogelijkheden lijken eindeloos, daarom is het belangrijk dat de gebruiker van tevoren weet wát hij wil meten, zoals bijv. de positie, de afgelegde route of het feit dat het zwaailicht draait.
Het is belangrijk deze wensen goed te inventariseren om uit alle ‘big data’ waardevolle informatie te halen. En omdat ze bij Transcope graag werken met betrouwbare data, verzamelen ze deze gegevens zelf met behulp van de blackbox. Alle data is daarmee onafhankelijk.

Ga voor meer info naar www.besparenopmijnwagenpark.nl.