Tot 90 % tijdwinst bij het programmeren van HVAC-installaties

Geplaatst op 06 september 2018 door Redactie

Al meer dan 50 jaar zorgt Deos ervoor, naast de ontwikkeling van hoogwaardige hard- en software, om haar systeempartners te ondersteunen met tijdbesparende programmeertools. Door de intensieve uitwisseling van informatie en de feedback van meer dan 250 systeempartners wereldwijd, biedt zij haar partnernetwerk een echt concurrentievoordeel met de DEOS programmeertools.

Ook kunnen de softwaretools van Deos gebruikt worden voor een snelle en foutloze programmering. Dit vermindert uw werklast en garandeert de kwaliteit van uw werk.
Met de vooraf geconfigureerde DEOS-bibliotheken bespaart u tot 90 % tijd in vergelijking met conventionele oplossingen voor het programmeren van installaties.

Programmeertools in één oogopslag:

• FUP XL 2: Voor de grafische programmering met behulp van functieschema's met gelijktijdige visualisatie van de installatie.
• OPENproject: Voor het snel en foutloos instellen en configureren van grote hoeveelheden parameters.
• BACnet DataCenter: Tool voor de inbedrijfstelling en het onderhoud voor monteurs om kleinere of grotere hoeveelheden parameters in te stellen.
• MacBib & Templates: Tijdbesparende installatieprogrammering door op kwaliteit gecontroleerde installatiecomponenten of complete installaties.

Installatie Vakbeurs Hardenberg hal 3 stand 315