Topinstrumenten voor de koeltechnische en warmtepompinstallateur

Geplaatst op 19 juli 2021 door Redactie

Fieldpiece is ruim 30 jaar geleden opgericht met het doel gereedschap te ontwikkelen waar HVACR-professionals snel en efficiënt mee kunnen werken en betrouwbare resultaten kunnen behalen. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot marktleider in de Verenigde Staten, met een compleet pakket instrumenten voor het werken met koelmiddelen.
Dit pakket omvat onder andere digitale manifolds, afpompunits, vacuümpompen en -meters, weegschalen en lekdetectie. Uniek is het Job Link meetsysteem met handige, compacte instrumenten voor meting van temperatuur, (systeem)druk en relatieve luchtvochtigheid met draadloze communicatie.
EURO-INDEX en Fieldpiece zijn een samenwerking aangegaan, waarbij niet alleen een breed assortiment instrumenten wordt aangeboden, maar u daarbij tevens kan beschikken over de vertrouwde dienstverlening in de vorm van KWS® periodiek onderhoud en kalibratie. Wij delen de ruime ervaring van Fieldpiece graag met u in de vorm van deskundig advies over de beste instrumenten voor uw werkzaamheden. Neem contact op voor een demonstratie of bezoek ons op de vakbeurzen die weer van start gaan dit najaar.