Tiende editie Klimaatvak en Installatie Vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem

Geplaatst op 17 maart 2017 door Redactie

Klimaatvak en Installatie Vakbeurs vieren op 28, 29 en 30 maart hun 10-jarig jubileum in Evenementenhal Gorinchem. Met een opvallende slotdag: beide beurzen trekken dan samen op met Beurs Bouw & Wonen. Een zeldzaam moment in beurzenland. Het komt sporadisch voor dat vak- en consumentenbeurzen samen optrekken. Een andere primeur voor Installatie Vakbeurs is de introductie van Het Ketelhuis op de beursvloer.

Deze jubileumeditie van Klimaatvak en Installatie Vakbeurs Gorinchem krijgt een extra feestelijk tintje door de nieuwe samenwerking met Beurs Bouw & Wonen, waar zowel exposanten als bezoekers van profiteren. Exposanten krijgen de mogelijkheid om aan beide beurzen deel te nemen, zodat ze in aanraking komen met zowel de installateur als de eindgebruiker. Voor de bezoekers van Klimaatvak en Installatie Vakbeurs geldt dat ze op de laatste beursdag ook kosteloos Beurs Bouw & Wonen kunnen bezoeken.

Nieuw: Het Ketelhuis

Het Ketelhuis is een nieuw initiatief op Installatie Vakbeurs. Nooit eerder vond dit initiatief plaats op de vakbeurs in Gorinchem. In Het Ketelhuis zijn diverse ketelfabrikanten vertegenwoordigd. Het Ketelhuis heeft de uitstraling van een loungecafé, maar naast ontspanning en gezelligheid draait het vooral om de cv-ketels.

Kwalitatief kennisprogramma

Naast een volle beursvloer, biedt de organisatie in samenwerking met branchevereniging NVKL een kwalitatief en interessant kennisprogramma aan op het Koude & Klimaatplein van Klimaatvak. NVKL is de brancheorganisatie voor luchtbehandeling en koudetechniek. Het programma bestaat onder andere uit lezingen over koudetechniek, management, F-gassen en natuurlijke koudemiddelen. Alle kennissessies zijn gratis bij te wonen. Bekijk hier het programma: www.evenementenhal.nl/klimaatvak.

Seminar Social Media

Voorafgaand aan beursdag 3 van Klimaatvak en Installatie Vakbeurs is er een seminar Social Media te volgen tijdens Beurs Bouw & Wonen, aangeboden door www.desocialmediatraining.nl. In een sessie van twee uur worden belangstellenden op de hoogte gebracht wat er online mogelijk is en hoe het allemaal werkt. De aanwezigen ontvangen concrete tips waarmee ze nog dezelfde dag mee aan de slag kunnen. Deze sessie kost normaliter 295 euro, maar is speciaal voor de bezoeker van Klimaatvak en Installatie Vakbeurs gratis. Vooraf aanmelden is verplicht via www.beursbouwenwonen.nl/activiteiten.

Openingstijden Klimaatvak en Installatie Vakbeurs

De openingstijden van Klimaatvak en Installatie Vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem zijn op 28, 29 en 30 maart: 13.00 tot 21.00 uur. Parkeren is voor iedereen gratis. Belangstellenden kunnen (met hun KvK-nummer) gratis e-tickets registeren via www.evenementenhal.nl/installatieklimaat-go.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement