Ticned verwelkomt 30e installatiebedrijf

Geplaatst op 04 maart 2019 door Redactie

Op 1 januari 2019 is het nieuwe installateurscollectief TICNED van start gegaan met 26 installatiebedrijven. Twee maanden later mag het bedrijf haar 30e installateur verwelkomen. Faber Installatietechniek heeft de eer zich de 30e TICNED installateur noemen. Het erkende instal- latiebedrijf uit Elburg bedient al meer dan 25 jaar zowel de particuliere als de zakelijke markt.

De doelstelling van TICNED is het behalen van extra winst voor de installateurs in plaats van winst voor de eigen organisatie, zoals andere collectieven nastreven. TICNED laat zien welke kosten er worden gemaakt en hoeveel bonussen er worden verdeeld onder de aangesloten installateurs. De organisatie kent een lage kostenstructuur, waardoor er meer bonussen kunnen worden uitgekeerd. “We zien dat veel installatiebedrijven zoals Faber Installatietechniek deze transparante opzet van de organisatie kunnen waarderen.” aldus Norbert Leerkes, directeur van TICNED.

Naast Norbert Leerkes, is de organisatie onlangs uitgebreid met de komst van Mirella van der Schaaf, welke als inkoop- en marketingmanager binnen de organisatie werkzaam gaat zijn. Mirella zal taken op haar nemen op het gebied van organisatie, reclame, communicatie, socialmedia en administratie. Een van de focuspunten wordt het inkoopbeleid en de daarbij horende informatiestroom en rapportages.

De groei naar 30 installatiebedrijven geeft het vertrouwen en de kracht van TICNED weer en verwacht wordt dat de organisatie dan ook snel verder in aantal zal uitbreiden.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement