ThermoNoord viert 40-jarig bestaan met fietsklassieker en nieuw DuurzaamheidsCentrum

Geplaatst op 14 augustus 2019 door Redactie

ThermoNoord, de technische groothandel en in Nederland de exclusieve distributeur van Reznor, bestaat 40 jaar. Dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. ThermoNoord organiseert heel 2019 tal van activiteiten, zoals de jaarlijkse wielertocht en de opening van een nieuw DuurzaamheidsCentrum. Bovendien staat de ThermoNoord stand op Installatie Vakbeurs Hardenberg in het teken van het jubileum en duurzaamheid. Komt u ook?

Op vrijdag 7 juni organiseerde de hoofdvestiging van ThermoNoord in Gorredijk de vijfde editie van zijn jaarlijkse voorjaarsklassieker. Reznor was één van de hoofdsponsors van deze wielertocht van 130 kilometer door Friesland en Drenthe. Zo’n 70 tot 80 sportievelingen verzamelden om 9u in Gorredijk voor de eerste 65 kilometer. Na een lunch bij ThermoNoord sprongen de atleten op hun fiets voor de tweede ronde van 65 kilometer. Het werd een wondermooie dag, zoals bijgevoegde foto’s bewijzen.

Later dit jaar opent ThermoNoord bovendien zijn nieuwe DuurzaamheidsCentrum in Gorredijk. In het DuurzaamheidsCentrum kunnen bezoekers kennis maken met duurzame installatiecomponenten die werkzaam te bezichtigen zijn in twee nagebouwde woningen. De ThermoNoord installateur kan gebruik maken van het centrum om de eindgebruiker optimaal te adviseren door de vele keuzemogelijkheden op duurzaamheidsgebied in de praktijk te laten zien. “Duurzaamheid is prioriteit nummer 1 in de hvac-branche,” aldus Henno Westerink, Verkoop Manager van ThermoNoord. “Met het DuurzaamheidsCentrum neemt ThermoNoord het voortouw om de stap van theorie naar praktijk te zetten met een kenniscentrum, trainingen en experiences.”

Maar eerst is er de Installatie Vakbeurs die van 10 tot en met 12 september zal plaatsvinden in Evenementenhal Hardenberg. Natuurlijk staat stand 154 in het teken van 40 jaar ThermoNoord en met de aanwezigheid van de mobiele duurzame ThermoNoord truck, staat ook hier de presentatie van duurzame componenten op het programma. Vanzelfsprekend kunt u bij ThermoNoord als Reznor hvac-specialist terecht met al uw utiliteitsvragen.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement