Thermagas introduceert nieuw droogbouwsysteem

Geplaatst op 20 september 2016 door Redactie

Thermagas introduceert een nieuw Espace droogbouwsysteem voor vloerverwarming, dat vele voordelen combineert met een comfortabel en energiezuinig laag temperatuursysteem.

De 19 mm dunne Espace droogbouwelementen zijn gemaakt van Neopor geëxpandeerd polystyreen en zijn af fabriek voorzien van U-vormige aluminium geleidingsplaten waarin de Espace PE-meerlagenleiding met aluminium inlage geklemd wordt. Het systeem is uiterst licht, thermisch isolerend, recyclebaar, stevig en heel snel te monteren. De componenten zijn volledig uitwisselbaar met de reeds bekende Espace componenten. Alle Espace verdelers en ruimtetemperatuurregelingen zijn toe te passen met deze revolutionaire techniek.

Bij renovatie en herontwikkeling kan ook in de verwarmingsinstallaties een forse besparing op de energiekosten behaald worden. Het nieuwe droogbouwsysteem is per direct via de online bestelmodule www.espace.nl makkelijk en snel te bestellen.

Als compleet pakket maar ook de losse componenten. Vanzelfsprekend kan Thermagas het Espace droogbouwsysteem voor vloerverwarming ook als project inclusief montage aanbieden.