Themadag: ‘Vol gas voor gasloos: FEIT of FICTIE?’

Geplaatst op 14 mei 2019 door Redactie

De recente klimaatmarsen wereldwijd geven een nieuwe impuls aan verduurzaming. Het is een feit dat het klimaat verandert en de urgentie om hier iets aan te doen is groot. De regering heeft besloten om Nederland in 2050 woningen en gebouwen helemaal ‘gasloos’ te maken en alle energie duurzaam op te wekken. Op woensdag 12 juni gaat Duco tijdens zijn jaarlijkse themadag ‘Vol gas voor gasloos: FEIT of FICTIE?’ in het Spoorwegmuseum te Utrecht dieper in op deze boeiende materie.

Klimaatakkoord onder de loep

Centraal thema tijdens de Themadag 2019 is: De weg naar ‘All-electric’, hoe gaan we 100% gasloos bereiken en waar staan we op vandaag. Duurzaam denken biedt nieuwe kansen. Maar wat houdt dat precies in binnen de steeds strenger wordende regelgeving (BENG)? Kunnen we ons wel collectief inspannen voor resultaten die verder weg liggen? Uitdagende thema’s die plenair belicht zullen worden door 2 inspirerende gastsprekers: Helga van Leur en Rob Verbrugge.

Inspirerende keynotes

Helga van Leur zal de deelnemers bijpraten over de laatste duurzaamheidsontwikkelingen. Met haar presentatie zal Helga een positief verhaal brengen over alles wat we wél kunnen doen aan het klimaatprobleem en hoe technologie hierbij een rol kan spelen. Rob Verbrugge zal zijn kennis omtrent duurzame warmte en ventilatie oplossingen met ons delen.

Unieke eventlocatie

Duco pakt tijdens dit evenement uit met het Spoorwegmuseum in Utrecht als unieke locatie. Na de plenaire sessie biedt Duco de deelnemers de mogelijkheid om het Spoorwegmuseum te ontdekken. Duco zet begeesterende gidsen in die het ontstaan van de spoorwegen zullen toelichten. Afsluiten doen we met een netwerkborrel in zaal Expo van het Spoorwegmuseum.

Bekijk de teaservideo. Smaakt dit naar meer? Surf naar www.duco.eu/seminar, boek jouw plaats voor deze ongetwijfeld boeiende namiddag! Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht.