Themabijeenkomst Kennis & Kunde een succes

Geplaatst op 20 april 2016 door Redactie

Op donderdag 14 april jl vond de eerste bijeenkomst in de reeks nieuwe regionale themabijeenkomsten plaats bij Vihamij in Arnhem. Meer dan 100 deelnemers kwamen af op het thema “KENNIS & KUNDE: voor een veilige, comfortabele en energiezuinige installatie!”. Deze avonden organiseerde Vihamij samen met een aantal toonaangevende leveranciers, te weten NEFIT, Danfoss, Flamco en Burgerhout.

Vihamij kijkt terug op een zeer succesvolle en interactieve avond. Meer dan 100 deelnemers wisten de weg naar Arnhem te vinden. Klanten waren enthousiast over de opzet en inhoud. Tijdens praktische workshops kwamen de aanwezigen alles te weten over de verschillen in concentrische en parallelle rookgasafvoersystemen, energielabeling, waterzijdig inregelen van installaties, het plaatsen en inregelen van de HR-ketel en meer. De workshops waren goed op elkaar afgestemd met het belangrijkste doel: zorgen dat de aanwezigen veel kennis opdoen hetgeen direct in de praktijk kan worden ingezet.

In 2014 en 2015 organiseerde Vihamij de eerste serie van regionale themabijeenkomsten. De resultaten van deze bijeenkomsten op het gebied van dakbedekking betekende dat er meer dan voldoende redenen waren om een nieuwe reeks op te starten. De opzet en inhoud van de avonden spreekt de klant aan. Vihamij speelt op deze manier in op de actualiteit en recente wijzigingen in de regelgeving. Hier is duidelijk behoefte aan in de markt. Naast het opdoen van vakkennis wordt de interactieve opzet van de avond als zeer positief ervaren. Niet alleen door afnemers, maar ook de betrokken leveranciers zijn enthousiast.

Binnenkort maakt Vihamij de data en locaties bekend voor de volgende bijeenkomsten . Voor meer info: ww.vihamij.nl/kennisenkunde of via sociale media.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement